Kiteboardingul este sportul de care sunt si voi ramane indragostit pe viata – e un fel de boala crunta, iremediabila, care iti intra in sange si prin care organismul se hraneste, devine tanar si vibreaza frenetic. Vantul ne uneste si ne aduna in turme de kiteri, ne transforma in nebuni pe apa, ne leaga, netinand cont de meseriile diverse pe care fiecare dintre noi le avem. In kiteboarding intalnesti persoane noi deosebite, de la care am invatat nenumarate lucruri de-a lungul anilor de practica a acestui sport sublim. Interesul si pasiunea te aduc impreuna, fie ca esti din Europa sau Asia, ori din Bucuresti sau Constanta. Asa l-am cunoscut pe Adi, un alt veteran inrobit al zmeului, al apei si al vantului.

Astazi s-a anuntat vreme buna pentru o tura pe apa, insa nici eu, nici el nu ne-am imbracat in neoprene, ci el in costumul de mire, iar eu in hainele de videograf nunta.

Adi se insoara!!!

Este cea mai frumoasa zi din viata sa, si de data asta nu ii bate inima la vederea unei super-prognoze de vant, ci pentru ca isi uneste destinul cu cel al iubitei sale prin casatorie. Il vad mai fericit ca niciodata, iar sclipirea din ochii lor este dovada clara a implinirii in dragoste.

Adi si Melania sunt astazi protagonistii unei noi povesti, iar echipa ClipeDeNeuitat o va pune pe sticla printr-o veritabila, memorabila filmare nunta.

Pregatirile au decurs cum nu se putea mai lejer si mai natural, in locatia Marshal Garden Hotel. Atentia la detalii trebuie sa fie unul dintre atuurile unui videograf nunta atunci cand proiecteaza in linii mari inceputul unei zile de filmare, de aceea intotdeauna ne rezervam timpul necesar pentru a trage cadre cat mai diverse cu piesele vestimentare ale mirilor si cu pregatirile minutioase ale acestora pentru marele eveniment. Domnisoarele si cavalerii de onoare sunt de nelipsit in astfel de momente, ei animand atmosfera pentru o filmare nunta de exceptie.

Orele au trecut, cununia religioasa a fost savarsita, insa trebuie sa ramanem permanent focusati, pentru ca momentele surpriza nu inceteaza sa apara nici in locatia Biavati (Bucuresti), unde are loc marea petrecere. O nunta cu stil si mult bun gust, acestea sunt cuvintele definitorii ale evenimentului de astazi.

Draga Adi, sa fii iubit! Iti doresc sa ai parte numai de bucurii, casa de piatra si de un interminabil-perfect vant pentru tot restul vietii! 🤙🏻🤙🏻🤙🏻

 

ClipeDeNeuitat

 

0 1.52 K