Intotdeauna ne este dat sa intalnim oameni deosebiti, cupluri frumoase, indragostite nebuneste. In fond, fiecare dintre noi este unic in felul sau, iar sublimul dragostei iese la iveala atunci cand fiecare isi gaseste jumatatea.

Ziua de azi, mai exact cuplul nuntii de azi se incadreaza perfect in descrierea de mai sus, iar eu sunt din ce in ce mai nerabdator sa imi intru in pielea de videograf nunta si sa-mi fac treaba asa cum trebuie.

Incepem ziua de filmare cu surprinderea detaliilor ce definesc tinutele mirilor si nu ezitam sa ne punem talentul la incercare prin improvizare, ajutandu-ne de orice avem la indemana pentru a crea o filmare nunta aparte. Cine s-ar fi gandit vreodata ca niste suc uitat intr-o sticla ar putea reda culoarea de fundal necesara in vreun cadru de detaliu? In astfel de situatii imi dau seama ca fiecare videograf al echipei noastre are un rol aparte si e capabil de crearea unor cadre unice; din acest motiv este indicat ca la nuntile somptuoase, cu un numar mare de invitati sa fie prezent mai mult de un cameraman nunta, pentru ca doar printr-o diversitate de cadre se poate crea un montaj video final demn de “replay”.

Pe langa detalii, un aspect important il are timpul petrecut cu mirii spre filmarea pregatirilor acestora pentru marele eveniment, ajutati fiind de domnisoarele sau cavalerii de onoare. Uneori se intampla sa nu fie indeajuns de mult timp pentru aceasta etapa necesara in montaj, asa cum din pacate s-a intamplat si azi. Din acest motiv este indicat ca mirii sa aiba un program bine stabilit, sa existe organizare in ziua nuntii si orele alocate filmarilor sa fie respectate, pentru ca doar asa ne putem duce ideile si filmele de nunta la bun sfarsit.

Orele au trecut, iar cuplul format de Elena si Claudiu a decis sa spuna “Da” atat in fata ofiterului de stare civila, cat si in fata lui Dumnezeu, intr-un cadru de poveste: langa lacul Snagov, sub soarele de iunie, alaturi de cei dragi lor si binecuvantati de preotul ce a slujit in cadrul cununiei religioase desfasurate tot aici.

Petrecerea in aer liber a inceput devreme, si are sa se continue pana dimineata in aceeasi atmosfera lejera si cozy de pana acum. Noi ramanem focusati pe cei doi protagonisti ai povestii.

La nunta lor, dragostea pluteste in aer.

Casa de piatra, dragilor!

 

0 696